Recensies

Elma is een enthousiaste dierenvriend en zeer kundig met honden. In no time wint ze vertrouwen van hond en baasje voor een leuke relaxte foto sessie. Vanuit haar betrokkenheid zoals het afscheid nemen van mijn trouwe beestje. Samen besloten om in overleg een serie foto's te maken, nu het nog kon. Dit was een ontzettend fijne ervaring, als onderdeel van een emotionele roller coaster. Het verdriet dat je maatje op is en leven niet langer meer kan. Geweldig mooi hoe Elma dit voor mij heeft opgepakt, begripvol en voor mij enorm waardevol als steun in bange dagen met prachtige herinneringsfoto's als resultaat. Dankjewel Elma   

Hans Boersbroek

Mix ras


We hebben echt een super ervaring gehad! Ze neemt de tijd om de hond te laten ontspannen, te wennen aan de fotograaf en de omgeving! Tevens tussen de foto's maken, is er ruimte voor dit!!Ik ben ontzettend blij met het resultaat, onze Jillz van 11 jaar heeft ze echt perfect op de foto gezet! Ik zou Elma zeker aanraden! 

Lieke Verbeek

Bull Mastiff


Beveel ik Elma aan? Ja! Een fantastische fotograaf met oog voor zowel het perfecte plaatje als voor het dier. Elma neemt de tijd en liet Nox lekker zijn ding doen als hij daar aan toe was.Het is Elma gelukt om Nox vast te leggen precies zoals hij is! Ik ben enorm blij met de resultaten. Prachtige plaatjes! 

Jasmijn Koetsier

Duitse Herder

Vandaag een shoot gehad met onze grote vriend. Elma nam de tijd om zich te binden en onze Max te observeren." Eerst maar eens lekker uitrazen en op onderzoek".. Onze grote vriend is enorm enthousiast, Elma word er niet anders van en is heel flexibel. Leuke tips, leuke ideeën. Ze weet waar ze het over heeft. Leest de hond heel goed. Kundig Ik kan Elma ten zeerste aanbevelen om te helpen met een geweldige foto van uw huisvriendElma bedankt dat je uitgebreidt de tijd voor ons nam 

Femmy Boogaard Kuster

Engelse Stafford


Vandaag fotos gemaakt met Elma van mijn Jack. We hadden het al eens eerder geprobeerd, maar in het bos door andere omstandigheden dan Elma of mijn hondje lukte het toen helaas niet. Ze snapte het volledig en hebben een nieuwe afspraak gemaakt. Het ging vandaag super (heel geduldig en lief voor Jack) en hele mooie fotos. Super snel ook. Ik heb de fotos al op de mail. En wat zijn ze mooi geworden. Super blij mee. 

Alette Hoftijzer Mooibroek

Jack Russel Terriër 


Super leuke dag gehad, samen met Rhodin, ze weet mooie plekjes, en is super relax met de wafkes en het belangrijkste de foto's zijn prachtig geworden, Super leuk contact aan overgehouden een aanrader voor jezelf en je beste vriend dank je wel Elma

Danielle de Bruijn

Rottweiler


Erg blij met de foto's van Luna en mij! Elma neemt de tijd om mooie foto's te maken. Ook erg fijn dat Luna tussen de foto's door lekker even haar tijd krijgt om te snuffelen / ontspannen. 

Lenny Grolleman

Friese Stabij

Wat een geduld! Want dat was er wel nodig met Saar als model, stil zitten was niet haar sterkste kant met alle afleidingen, maar door het geduld en de tijd die we hadden, hebben we zulke enorme gave foto's ontvangen na de shoot! Enorm blij mee, en de locatie van de oude binnenstad heel gaaf dank je wel! 

Paulus Brouwer

Cane Corso

Laatst samen met elma op pad geweest om foto's te maken van mijn hond. Ik heb de foto's pas gekregen en wat zijn ze mooi geworden!Het fijne aan elma is dat ze zelf ook veel van dieren weet en dus ook goed mee denkt 

Celine Dinkelman

Jack Russel Terriër X Stafford

Aantal weken geleden een super leuke fotoshoot gehad met mijn puberende dame die zeker niet makkelijk is. De rust en het geduld wat Elma uitstraalt naar hond en mens is zeer prettig! De foto's ook snel ontvangen.

Anne Rouwenhorst

Amerikaanse Bulldog

Leuke en gezellige shoot gehad met Elma & heel erg blij met mijn ontvangen foto's. 

Michelle Knufing

Spaanse Waterhond

maakt prachtige foto's en ze heeft veel geduld met dieren op de foto zetten.ik heb 2 honden bij haar laten fotograveren en ben daar ontzetten blij mee. 

Muss Eikenaar

Kangal & Newfoundlander

Heel erg blij met de foto's die Elma van Lizzy heeft gemaakt . Lizzy was die dag loops dus de hormonen maakten Lizzy van slag. Ze was erg onrustig maar Elma had alle rust en liefde om Lizzy op haar gemak te stellen.. het was een hele gezellige fotosessie. Echt een aanrader.  

Yvonne Verhoog

Engelse Cockerspaniël 

Super blij met de foto's die Elma gemaakt heeft van Saartje. Saartje is blind maar met het geduld van Elma voelde Saartje zich enorm op haar gemak en ik ook. Echt een aanrader. Wil jij mooie foto's van je hond in een natuurlijke omgeving twijfel dan niet en neem contact op met Elma. 

Anne - Marie Kluvers

Teckel - Ruwhaar 

Ga naar de facebook pagina voor meer recensies!