Fotosessie

Op deze pagina staat beschreven waarvoor je mij kunt benaderen.
Ben ik iets vergeten te beschrijven? Stuur vrijblijvend een
berichtje en geef jouw wensen aan!

Wil je een shoot; bij zonsondergang, in het bos, op de heide, in onze historische stad of in de studio? Of heb je zelf een mooie locatie in gedachten? Alles is bespreekbaar en alle dieren zijn welkom,

Outdoor

Bij een outdoor fotosessie worden de foto's lekker in de buitenlucht gemaakt. Hierbij maak ik gebruik van het aanwezige natuurlijke dag of zonlicht om een mooie sfeer te creëren.

Kennis en ervaring

Door mijn vele kennis en ervaringen, heb ik al het benodigde geduld om een fotosessie soepel en ongedwongen te laten verlopen.
Met de opleiding dierverzorging heb ik mij extra verdiept in de module hondengedragsdeskundige en kan ik goed jouw hond (huisdier) lezen. Zo kan ik tijdens een sessie zien wat jouw huisdier nodig heeft.
Sommige dieren zijn onzeker en of angstig, voor een foto sessie is dit geen probleem. Er wordt goed rekening met jouw huisdier gehouden zodat hij zich op zijn gemak voelt.

Duur van een shoot

Duur van een shoot

Tijdens de fotosessie zullen wij eerst een stukje wandelen naar de locatie zodat jouw hond aan de omgeving maar ook aan mij en mijn camera kan wennen.
Tijdens de wandeling zullen we bespreken wat je wensen zijn en kunnen wij elkaar leren kennen zodat wij ontspannen aan de sessie kunnen beginnen.
Tijdens de fotoshoot begeleid ik jou en werken wij samen zodat wij het beste resultaat kunnen behalen.

Er zijn korte pauzes tussendoor zodat jouw hond zich kan ontspannen en het naar zijn zin heeft tijdens de shoot, wat ik erg belangrijk vind.
Dit is zonder tijdsdruk en daarom is er geen vaste tijd aan een shoot verbonden en kan deze per sessie verschillen. Houdt rekening met een gemiddelde van 1 a 2 uur.
Heeft jouw huisdier meer tijd nodig, geen probleem er gebeurd niets onder dwang. 

Diensten

Portret foto

Een portret foto houdt in dat de foto vanaf de borst hoogte wordt gemaakt.
Dit kan binnen in de studio of outdoor in de buitenlucht.

Fotoshoot 

Tijdens een fotoshoot nemen we verschillende composities en pakken we verschillende plekjes op de locatie, om mooie variaties in de foto's te krijgen.

Studio 

Wil je een fotoshoot binnen in onze studio? Voor foto sessies in de studio zijn er verschillende achtergronden aanwezig waaruit je een keuze kan maken. Vraag naar de mogelijkheden

Thuis 

Is jouw huisdier op leeftijd of heeft hij/zij gezondheidsproblemen waardoor hij/zij moeilijk kan reizen?
Als het nodig is dan kom ik ook bij jouw thuis.
De studiolampen en achtergrond doeken kan ik eventueel mee nemen.  

Promotie

Wil jij jouw hond promoten voor dekkingen of om een nestje aan te kondigen en heb je hierbij promotie materiaal nodig?
Of ben jij een fokker en wil je graag mooie foto's van jouw honden? Door mijn ervaring kan ik hierbij helpen!

Reportage op locatie

Wil je een reportage shoot van jouw evenement, hondenshow, of wat je dan ook in gedachten hebt? Ook kom ik bij jouw op locatie.
Vraag naar de mogelijkheden!